Referenssit

Referenssit

Lue alta mitä asiakkaamme kertovat meistä ja palveluistamme!

Hepsku Oy:n kanssa työskentely on aina etuoikeus ja suuri ilo. Heidän promoottorinsa eivät ainoastaan ole aina valmiina tositoimiin, vaan tekevät kaiken vielä klassinen Hepsku-hymy huulillaan vaikka ulkona olisi jäätävän kylmä tai olosuhteet eivät muuten olisi täysin ideaalit. Valokuvaajana on minun työni luoda olosuhteet, joissa ihmisten on helppo pitää hauskaa ja olla täysin omia itsejään, ja tämä porukka tekee työstäni superhelppoa. Heidän ilonsa on tarttuvaa, asenteensa täysi kymppi ja he tekevät kaiken ammattimaisella otteella. Todella iso suositus Hepskun jengille!
Viivi Nuoraho
Photographer
Heidin tiimin kanssa työnskentely on aina ollut tehokasta ja luotettavaa. Ammattitaitoa ja innovatiivisuutta näillä kavereilla riittää. Suosittelen!
Petra Mengelt
Head of B2B, Mash Oyj
Meillä on todella positiivinen kokemus Hepskun kanssa työskentelemisestä. Hän teki enemmän kuin lupasi ja asiakkaat kiittelivät. Heidillä on ilmiömäinen kyky jäsentää ja omaksua asioita asunto- ja prosessimyynnissä. Omaa luokkaansa oleva järjestelmällisyys tekeekin Hepskun kanssa työskentelyn varmaksi ja tuloskeskeiseksi.
Jaakko Koponen
Talokauppias, Ekoti Oy / EKC Oy