Palvelut

Palvelut

Tuotamme elämyksellisiä promootioita ympäri Suomen ja työntekijämme ovat aktiivisia ammattilaisia, joilta hymy ei hyydy hankalimmassakaan tilanteessa. Tavoitteenamme on tuoda promootiokentälle positiivisuutta, joka näkyy pitkälle! Toteutuksissamme näkyy hyvä meininki sekä työntekijöidemme hyvinvointi. Mottomme “Oikea tyyppi, oikeaan tehtävään” takaa sen, että valitsemamme työntekijät nauttivat työstään ja pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan jokaisella keikalla!

pRomootiot

Listoillamme on yli 100 alan ammattilaista, jotka ovat valmiita ylittämään itsensä jokaisessa promootiossa myynnistä maistatukseen!  Promoottorimme ovat positiivisia, oma-aloitteisia ja ammattimaisia, joiden työnlaatu on taattua  A-luokkaa.

messut ja tapahtumat

Tarvitsetko apua messuille tai tapahtumaan?  Meiltä saat ammattimaiset messuemännät sekä tapahtumahostit, jotka huolehtivat sisäänheitosta, liidien keräämisestä, osaston siisteydestä ja muista toivomista tehtävistä, jotta voit itse keskittyä olennaiseen. 

tanssijat ja juontajat

Kauttamme on mahdollista buukata myös juontajia sekä tanssijoita esimerkiksi yritystapahtumiin tai vaikka häihin.  Juontajamme ovat kokeneita esiintyjiä, joilta juonto kuin juonto onnistuu vaivatta! Kysy rohkeasti lisää!

VALOKUVAUSMALLIT

Oletko valokuvaaja? Kauttamme myös ammattimaiset valokuva- ja mainosmallit erilaisiin kuvauksiin! Listoiltamme löydät myös paljon kokeneita malleja, joita kuvaajamme käyttävät viikoittain erilaisissa kuvauksissa!

Katso video

Kiinnostuitko?

Jätä tarjouspyyntö niin palaamme tiimimme kanssa sinulle innovatiivisen idean kanssa, joka auttaa sinua ja yritystäsi loistamaan!